Verantwoord bloemen aan huis tijdens corona

“Een uitzonderlijke periode, vraagt een aangepaste manier van werken en handelen.” – Dominiek

Ondertussen mogen tuincentra opnieuw de deuren openen. Doch roepen wij onze klanten op om indien mogelijk online te bestellen en contactloos te betalen. Met leveringen aan huis voorkomen we lange wachtrijen en mogelijke besmettingen.

De geleverde bloemen worden aan de voordeur neergezet en er wordt door ons aangebeld. Vervolgens respecteren wij de regels van de social distancing en stappen wij anderhalve meter achteruit. Wij vragen om bij ontvangst van de bloemen onmiddellijk de handen te wassen en te ontsmetten.

Steun jouw geliefden en steun hiermee de Belgische kwekerijen.

Bloemen zijn geen essentiële producten. Toch worden ze in deze moeilijke periode gezien als een communicatie middel om geliefden een hart onder de riem te steken. Door het bestellen van een boeket steun je niet alleen jouw geliefde maar ook de Belgische kwekerijen. In deze periode zijn onze leveranciers heel hard getroffen en zien ze hun grote oogsten vernietigd worden door terugval van de verkoop. We roepen daarom op om lokaal te kopen! Wij verkopen enkel Belgische bloemen en steunen hiermee #groenvanbijons.

“Het doet ontzettend veel deugd, om te zien hoe blij we mensen kunnen maken!” – Karine